2017-02-13 150 浏览
今日去左元朗游下,见到大饭糖个名几吸引,就去左食lu咖哩拼盘足料, 黑椒牛丸 尤鱼 猪皮 鱼蛋 萝卜 肠仔咖哩汁少少辣 惹味 唔食得辣既朋友都食到焦糖炖蛋配扭纹雪糕(牛奶加朱古力味)雪糕加埋伴碟既可可脆片一齐食👍🏻炖蛋卖相好 好smooth好软滑 阵阵蛋香味 口感一流 层焦糖唔会太厚 整体甜度适中 唔会太溜 芒果水晶捞白凉粉爽口 有超多芒果! 足料 足足半只 非常抵食 而且超甜!成碗都系芒果汁 啖啖都系芒果 好fresh超级三兄弟 朱古力迷必试! 卖相靓! 专登用朱古力酱画左两个样 心太软: 热辣辣 新鲜焗 一督开佢就流出黎! 朱古力酱香浓 心太软外层松软 饼底脆 酱同蛋糕比例刚刚好! 唔会成旧都系蛋糕但得好少酱 唔洗怕腻因为可以张酱连埋奶冻一齐食仲match 超正! 奶冻有好浓既可可味而且唔会太甜 加埋朱古力软雪糕简直系神配合 食完都唔会觉得腻
今日去左元朗游下,见到大饭糖个名几吸引,就去左食lu
咖哩拼盘
足料, 黑椒牛丸 尤鱼 猪皮 鱼蛋 萝卜 肠仔
咖哩汁少少辣 惹味 唔食得辣既朋友都食到
焦糖炖蛋配扭纹雪糕(牛奶加朱古力味)
雪糕加埋伴碟既可可脆片一齐食👍🏻
芒果水晶捞