2019-08-07 2780 浏览
pillow talk romantic cafe *同男朋友食晕全港九* 星期一入屯门做野,男友入黎接顺便食埋野兜返归。经过呢间餐厅几多人食同感觉浪漫,就决定食佢。 环境几舒服,楼底劲高,完全冇压迫感,加上灯光暗暗的,岩晒细细声倾下计,pillow talk下~我地叫左两个餐,香草酱法式羊架配薯角及美式BBQ猪仔骨配薯条,upgrade 左,前菜一个跟沙律,一个跟餐汤,仲有甜品。沙律同汤餐跟蒜蓉包沙律系我食嘅,啲菜新鲜配日式芝麻酱,啱我健康之选。餐汤好似系蟹膏蘑菇忌廉汤,男友话蘑菇系新鲜打烂,加油蟹膏,一啲都唔求其,唔系出边𠮶啲罐头蘑菇菇忌廉汤。点下脆脆蒜蓉包好味道。香草酱法式羊架配薯角好大碟,羊架有三件,仲有一对薯角,鸡髀菇同埋菜。羊架要咗五成熟,刚刚好,外皮煎得有小小焦,所以个羊膻味更出,内面又有肉汁,好食。美式BBQ猪仔骨配薯条大旧猪仔骨,有8条骨,烤焗出来好香,加上肉上蘸上bbq酱汁,肉入口柔软,有咬口,啖啖肉,又惹味,啃埋骨添。甜品-Tiramisu套餐跟的,Tiramisu不会太甜,入口即化,浪漫感觉提升晒!
pillow talk romantic cafe

*同男朋友食晕全港九*

星期一入屯门做野,男友入黎接顺便食埋野兜返归。
经过呢间餐厅几多人食同感觉浪漫,就决定食佢。

汤律  餐汤  蒜蓉包
沙律

沙律同汤餐跟蒜蓉包
沙律系我食嘅,啲菜新鲜配日式芝麻酱,啱我健康之选。

餐汤

香草酱法式羊架配薯角
好大碟,羊架有三件,仲有一对薯角,鸡髀菇同埋菜。

Tiramisu
Tiramisu

甜品-Tiramisu
2019-07-29
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐时段