餐厅: Dazzling Cafe (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-07-16 102 浏览
之前都嚟过几次,童话式很受女孩子们欢迎。最近全店重新装修,大变身粉红系列,梦幻感觉更可爱,绝对系女士们喜爱的蒲点,拍照打卡一流,且有新食品推出,很吸引呢!入口位有个花花月亮,真系好靓!食店出面有个位摆咗只独角兽公仔,配合粉红色嘅背景,真系好可爱,连小朋友都争住同佢影相。蜜糖吐司之前已经试过啦,今日试新嘢~《布里欧》,根据描述,呢个源自法国面包,口感接近吐司,外皮松脆内层柔软,充满浓郁嘅牛油香气,再搭配新鲜食材,突显多层次味道。太妃糖香蕉布里欧~ 布里欧面包上放上原条香蕉、香蕉果蓉及大量忌廉,上面淋上焦糖,味道不会太甜,布里欧面包质感松软,唔似吐司咁硬,牛油香味好吸引,仲有一些焦糖爆谷伴碟。夏威夷熔岩汉堡排饭~原本想食和牛堡,可惜今天没有,转食汉堡排饭,材料差不多,底层是日本珍珠米饭,然后放上一块成3cm厚嘅汉堡扒,淋上溶咗嘅芝士,上面再加只太阳蛋,伴有大量蘑菇及鲜冬菇,加入秘制酱汁,成个饭美妙极了。Dazzling cafe特调~卖相已经好吸引,这个是樱桃味,是小朋友喜欢的糖果味道。百香果鲜柚茶~一上枱已经闻到好香西柚味,第一啖已经feel到西柚味好浓,感觉好清新,仲有一些菠萝粒粒,饮

入口位有个花花月亮,真系好靓!

太妃糖香蕉布里欧~
太妃糖香蕉布里欧

夏威夷熔岩汉堡排饭~

夏威夷熔岩汉堡排饭

Dazzling cafe特调~
卖相已经好吸引,这个是樱桃味,是小朋友喜欢的糖果味道。
Dazzling Cafe 特调

百香果鲜柚茶~
一上枱已经闻到好香西柚味,第一啖已经feel到西柚味好浓,感觉好清新,仲有一些菠萝粒粒,饮落就会发现百香果都好香。
百香果鲜柚茶

2019-07-15