2019-03-19
White Button其实我好耐之前尼过 但我见过近排有个龙虾扁意粉 所以就尼试下 佢上枱个下我真系哇左一声 劲神奇 打卡一流 佢个意粉超多我一个人系吾能够食得哂 又劲多汁我好钟意 如果平时钟意饮龙虾汤嘅话就一定要去试下 而佢个只龙虾我觉得系比我想像中好食 因为佢一啲都’霉’仲好弹牙添 我仲叫左个樱花虾明太子意粉 份量一样劲多 佢都劲足料 忌廉味又够 吾错吾错最后系我好期待嘅士多啤梨梳乎厘奄列 佢同出面个啲有小小吾同 佢尼个吾会好似食空气咁 食完好似无食过咁 有返啲嘢比你咬又饱肚 但又保留空气嘅口感 佢啲嘢饮都几特别好足料 我尼杯系french kiss𥚃面有玫瑰花 菊花 枸杞 同甜菊叶 你睇个劲多花同生果 虽然系咁大家嘅住要等耐啲先饮 咁啲味就会出好多另外个个水晶球劲靓 佢仲识发光😍 我尼个系芒果水蜜桃柠檬果汁 都好好饮好清新嘅感觉 下次我一定会试佢个玫瑰味