2019-06-11
👉🏻red velvet latte💲40超靓☕️💗粉红色🥰(其实我中意蓝色但唔会有蓝色嘅latte😹)不过真系名副其实嘅red velvet因为佢超浓朱古力味 完全冇咖啡味😹只系杯奶味好重嘅朱古力😹打卡系几好嘅haha〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻crispy buffalo wings 水牛城辣鸡翼💲62好食!虽然品杯咖啡唔夹但真系几好味 酱汁超浓🤤虽然佢唔够入味🙁但每双都好大只 冧咗汁都食到佢几脆👍🏻〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️间cafe细咗啲迫咗啲 嘢食味道还可以(其实想试食brunch/all day breakfast但我去个阵已经大晏成四点几😹)〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️Pause It (旺角)📍旺角山东街84号地下🔗#7eating旺角#7eating饮品#7eating西式
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Pause It (旺角)
📍旺角山东街84号地下