2023-03-28
食Pizza梗系嚟呢一间,因为佢啲Pizza即叫即整够晒新鲜。佢地Pizza 系handmade Sourdough pizza,食落去特别烟烟韧韧😋我哋拣咗二人餐,每位$238。套餐包括:Noshe 、Wings、Salad、pizza 或pasta 各一。两杯饮品。小食拣咗扭扭薯条,薯条够大份,而且好香脆好好味!鸡翼拣咗威士忌烧烤炸鸡翼。鸡翼炸得香脆,而且充满烧烤酱,肉质几滑。腐乳汁凯微莎律呢个非常之特别,用上腐乳汁,而且仲有叉烧。Pizza拣咗cheese Burger。馅料丰富有好多汉堡肉、酸瓜等,好味。餐厅有好多tap beer选择、当中包括本地品牌。除咗啤酒,仲有好多其他饮品,我哋拣咗mocktails!GAMAYMELATI | LEMON | STRAWBERRY PUREE |ORANGE FLOWER WATER | TONIC味道酸酸地,MELATI 味道突出。ISLAND BOYPINEAPPLE JUICE ORANGE JUICE | LIME | SPRITE| STRAWBERRY PURE | PASSIONFRUIT PUREE呢杯果味香浓,甜甜酸酸
小食拣咗扭扭薯条,薯条够大份,而且好香脆好好味!
腐乳汁凯微莎律呢个非常之特别,用上腐乳汁,而且仲有叉烧。
GAMAY
ORANGE FLOWER WATER | TONIC
味道酸酸地,MELATI 味道突出。
ISLAND BOY
呢杯果味香浓,甜甜酸酸咁好饮!
另外餐厅有freeflow 饮品优惠,2个钟任饮$300/位 加一。 有酒精及无酒精饮品。5种啤酒加梳打、House Red & White Wine、罐装Higherthan、Highball、梳打、柠檬水、果汁等等。