2019-10-16 81 浏览
已经有好几年冇食过印度菜了,今日黎食哩餐都有惊喜,d野好食,好耐冇食更加回味。午市餐牌全部英文,不过其实佢另一本红面menu入面会揾到中文翻译。选择估唔到有咁多,都有西餐食,唔系纯印度食物。而且价钱又经济,包埋餐汤同饮品。个餐汤都几特别,饮到落左唔同既香料,有特色。哩个餐系咖哩入面既d餐,$89。有半只烧鸡配咖哩连印度薄饼(naan)。黎到印度餐厅要食naan,仲要用手拎住,一路搣一路点个咖哩先正。个咖哩唔系辣,偏甜,同薄饼超match,好食!烤鸡有点干,可能系印度特色。Tandoori chicken pizza $75见到唔少食客推介,我又试试先。即叫即整仲要即食呀,热辣辣既pizza真系好味,薄脆底配好足料,落左青汁好特别,哩个size两个人share食岩岩好,好快ko左!

个餐汤都几特别,饮到落左唔同既香料,有特色。
Tandoori chicken pizza $75
午餐