2019-03-10 141 浏览
见Pizza Hut有新出嘅软壳蟹pizza,就谂住同屋企人去试下,点知打开餐牌先见到软壳蟹已经卖哂,所以就唯有嗌咗个二人餐,有一个咸蛋黄酱唐扬鸡薄饼、两个餐汤、拿破仑鸡肉意粉同埋鸡翼配肠仔。另外我哋加咗几十蚊,嗌左个炸鱼薯条,因为见到佢个卖相好似好靓。首先,佢个咸蛋黄酱炸鸡Pizza真系几好食。佢啲咸蛋黄酱油好香嘅咸蛋黄味,但系又唔会太过咸。每一块Pizza上面都有一旧炸鸡,个皮够脆啲肉都好滑,个人认为真系几好食。而炸鱼薯条嘅份量就好多,啲薯条条条都热辣辣脆卜卜,炸鱼嘅粉虽然有啲厚,但系胜在够大旧同香口。鸡翼配肠仔就不过不失,冇乜特别。但系佢嘅鸡肉意粉就真系麻麻地,啲鸡肉系好食嘅,但系啲意粉就好似未熟咁,有啲难咬,所以只系食咗几啖就算,希望下次会有改善啦。

咸蛋黄酱唐扬鸡Pizza

炸鱼薯条