2019-05-15
Pizza唔可以日日食,要食梗要择日食!连锁店定律,新野唔系人人啱,元祖永远系最好。多个优惠中,以逢星期三外卖自取九十八蚊食意式风情或至尊大厚批最抵,我就加钱转芝心批,食得依间点可唔转?仲可半价食焗白汁烟肉薯蓉同蝴蝶虾,但自问一个大批咸味够哂,甜食自然要限量供应嘅Hershey’s朱古力软心曲奇!足足八时,上次推出几日就突然全线无货,今次照旧外卖自取价四十八蚊,仲唔再规定要买其他野,买嚟做下午茶都值。大大块曲奇直接咬?软曲奇其实好难,但佢都无帮你切(连Pizza都唔想切),刚出炉热辣辣,软软一块爬在锡纸兜上,满满朱古力粒,随手一抓已粘满朱古力,囗感似布朗尼,仲配上杏仁片同朱古力酱,杏仁片焗得香脆,连同朱古力酱加上去非常邪恶!冻咗外表变硬,中间仍软,睇你技术,有机会可以原块取出,碎咗一小块食都唔错,始终好难一次食哂,有净下餐用返个锡纸兜焗热,风味一样。本来今期系配野莓酱,今次佢俾咗上期配搭我,刚好我唔太钟意果酱,堂食就配雪糕球、士多啤梨、杏仁片同野莓酱,贵十蚊加一,梗大块系屋企慢慢食未仲开心!