2022-02-02
平时都会食开某几间大型连锁店既pizza, 其实都食到有d麻木, 食亲都系为食而食, 饱肚就得, 冇咩期望可言😐有时夜晚经过铜锣湾时代广场一带, 见到有间非连锁pizza店每次都会排晒长龙, 间舖既位置老实讲有d隔涉, 可以每次都咁多人黎食搞到我都想试试, 睇下系咪会有咩惊喜🤔排左一个钟左右, 终于有得入!我地叫左个"爱的夏天1967"(即系菠萝肉粒)+"超级撒亚人辣肉肠"13吋pizza双拼🥰pizza系即叫即整, 一烤好就即刻上碟, 所以一定热辣辣!我地一见到个pizza已经wawa声, d料铺满成个pizza, 十分足料, 绝对比出面既大型连锁店既pizza多!🤩d料多得黎, 用料都几新鲜, 咬落多汁。个饼底厚度岩岩好, 唔会太薄太厚影响pizza口感👍整体pizza质素好高, 价钱合理, 就咁食一个pizza唔叫其他野食都够两个人饱, 而辣肉肠质素比菠萝肉粒更胜一筹。不过野饮就偏贵, 所以我地见冇叫啦。