2021-11-01
主打doughnut 同即制手工pizza Dough Bro外卖店 系鲗鱼涌开左分店,绝对系野餐食物嘅好选择!总共有十款即制手工Pizza~望住即制pizza连入炉嘅整个过程,非常疗愈!doughnut$38 总共有4款口味,拣左 nutella & custard 两款口味!Nutella 顺滑香甜,custard 轻盈清甜,两款都系令人无法抗拒嘅邪恶甜品!满满砂糖包裹住,但感觉唔会太甜,即做仲可以食到砂糖颗粒嘅口感~ the pepperoni supreme $148 店员极力推介,果然系好野辣肉肠同香肠两款超足料,热辣拉丝芝士加上即制外脆内松软唔会过厚嘅口感 真系值得推介!沾埋附上 #trufflesauce 成件事系完美!BBQ chicken $148味道甜甜地几开胃,满布鸡丝,Pizza 外脆内松软!更附上BBQ Sauce 沾住食更滋味!4款酱汁 黑松露酱、沙律酱、泰式辣酱同BBQ酱 沾住pizza 食更滋味!仲点左两款 招牌汽水 橙汁同柠檬茶口味
总共有十款即制手工Pizza~
望住即制pizza连入炉嘅整个过程,非常疗愈!
doughnut
the pepperoni supreme
店员极力推介,果然系好野
沾埋附上 #trufflesauce 成件事系完美!
BBQ chicken
Sauce 沾住食更滋味!
仲点左两款 招牌汽水
橙汁同柠檬茶口味