2011-04-30 8 浏览
知道这里有giant pizza,来试试。个人觉得食Giant pizza用手拎住食先过瘾,令我谂起食pizza既旧事。中学果阵大伙人同个阿sir去果间连锁食pizza,我用手拎住pizza食,换来系被阿sir教训我唔识table manner。到我出黎做事,同外国客人吃饭(唔好query点解同客食pizza,有时真系好难解释),客人系我面前用手拎住块pizza大啖大啖放入口,仲问我点解系香港咁多人用刀叉食pizza。哈,讲完。讲返食,来过两次,要形容这里的就系够哂大块,薄身饼底,够脆如饼干,块pizza配料下得大方,很不错,不过独欠强劲芝士香,个人觉得芝士味弱左d,不过最重要都系够热辣辣,够热真系无其他投诉。当然唔系遇著刚出炉,店员都会同你整翻热先俾你。食住块pizza,好似少左d野,原来独欠了杯生啤。铺面几大,不过得三张枱,黄金时间要堂食都要立食,见单张有外卖,问店员送货范围,原来外卖仲未ready,唔知而家有外卖未咩?服务正常,应该同对面froyo有点关系,店员制服差唔多。味道方面,就感觉Paisano好一点,这里的pizza唔够芝香,始终味道系我考虑既主要因素,只可以俾ok面,
Pepperoni
4 Seasons
Sausage and Mushroom

铺面几大,不过得三张枱,黄金时间要堂食都要立食,见单张有外卖,问店员送货范围,原来外卖仲未ready,唔知而家有外卖未咩?服务正常,应该同对面froyo有点关系,店员制服差唔多。味道方面,就感觉Paisano好一点,这里的pizza唔够芝香,始终味道系我考虑既主要因素,只可以俾ok面,期待这里有更好的pizza出现。