2010-03-02 82 浏览
今日特登叫mr big食, 食左pizza hut咁耐, 系时候食d新式小店, 所以mr big就成为左我地ge选择我地叫左个轻松套餐($95), 有个普通批, 加六蚊转左个烧排骨, 加埋garlic bread 本身我地系要餐入面ge三件炸鸡, 不过服务员好好人, 俾左我地一个更加平仲多左件鸡ge选择 就系o系餐o个度加钱转烧排骨(原价$45) 之后另外要四件炸鸡 ($34)pizza: 比pizza hut o个d有得挥, 因为火辣墨西哥pizza有double cheese, 所以有好多cheese呀~另外, pizza上面ge蓄茄仔都好juicy呀 炸鸡: 外皮都几脆, 而且热辣辣, 不过d鸡就唔多够味烧排骨: 味道不错, 不过就干左d, 连带附送ge薯角都淋左, 可能因为系叫外卖所以焗到淋左..garlic bread: 不过不失, 脆卜卜~overall黎讲d野都好热 而且服务态度良好, 今次个shake shake机坏左, 饮唔到特饮, 希望下一次可以试下意粉同野饮啦~

炸鸡: 外皮都几脆, 而且热辣辣, 不过d鸡就唔多够味

garlic bread: 不过不失, 脆卜卜~

火辣墨西哥pizza
烧排骨
炸鸡
garlic bread
2010-03-02
火辣墨西哥pizza
  • pizza!