2011-03-03 28 浏览
对PIZZA的热情系会蔓延的!!!以往又名「PIZZA小公主」的我,终于成功感染到屋企人一同喜爱PIZZA啦!!!!好开心~~~咁又点可以唔赞下我近年新欢CHEESE PIZZA呢??已搬开住的我,今日返娘家食饭,DADDY MUMMY 竟然提议叫PIZZA!!! 即刻九秒九打去最近的明德坑口店~~~~一如以往,等咗唔驶一个钟就到了 - 星期六,我6:30PM 打去叫的~7:30PM 开始食刚刚好食物维持水准,热辣辣~ 一家三口,食咗130蚊(每人只40蚊),晚餐,抵到烂,速递去您屋企,好过食33蚊o既粟米班腩饭啦~~~  叫咗个普通批 - PIZZA 热辣辣,而且好足料,抵赞!!! 最喜欢食咖哩角 + 春卷 - 好好味呀 - 必食之选!!! 鸡翼亦是我最爱,必食头三甲!!! 意粉我无乜点食,妈咪话味道唔错 (我MUMMY好嘴刁架!!!)总结一句,CHEESE PIZZA 实属必食推介!!!诚意之选!!! 继续支持支持!!!!
对PIZZA的热情系会蔓延的!!!

7:30PM 开始食刚刚好

最喜欢食咖哩角 + 春卷 - 好好味呀 - 必食之选!!!
 鸡翼亦是我最爱,必食头三甲!!!

继续支持支持!!!!
十分正
非常正
2011-02-19
50 分钟 (外卖送餐)
十分正
非常正