2023-07-07
🍤呢排食得太无健康 所以晚餐决定食夏威夷盖饭Poke bowl😛 感觉上健康d 自我感觉良好餐厅位于大角咀美食街 附近有好多美食👍🏻座位大概有15个左右 舖头唔系超级大 但系星期五晚去 都唔系等左好耐✌🏻😬 餐厅主要卖Poke Bowl 但都有唔少小食选择 包括饺子鸡翼🥟、玉子烧🍳 而且饮品都超多选择 有各式各样健康milkshake/ protien shake🥤同埋咁啱今日我哋去到佢哋做紧一周年优惠🥳有9折!Self-selected Poke Bowl🥣 ($92) 自选波奇碗既选择都几多 主食款色比其他poke bowl店多 包括 - 三文鱼🍣、吞拿鱼、凤尾虾🦐、八爪鱼🐙、慢煮鸡胸、油甘鱼🐟我自己选择了三文鱼 我觉得正常 鱼都新鲜 但系无用过酱汁腌过👀 饭方面佢可以拣白饭或者沙拉菜🥗 少少可惜无糙米拣配料方面 可以拣三款 我选择了香菇🍄(我个人觉得有少少太多胡椒 会有点辣🥵 纯碎个人唔系好食得辣)、枝豆同埋豆腐🫶🏻 酱汁我选择了芝麻酱 可惜我觉得可以多少少汁 因为大部分饭都系无酱汁的🥺 Everything bowl🤩 ($123)呢个系我朋友叫的 份量都几大 而且包三文鱼同埋
餐厅位于大角咀美食街 附近有好多美食👍🏻
同埋咁啱今日我哋去到佢哋做紧一周年优惠🥳有9折!
饭方面佢可以拣白饭或者沙拉菜🥗 少少可惜无糙米拣
Everything bowl🤩 ($123)
呢个系我朋友叫的 份量都几大 而且包三文鱼同埋吞拿鱼 仲有牛油果🥑 佢真系超级饱!但系我朋友都觉得有少少太辣 应该系wasabi酱汁 同埋太重黑椒味
日式烧汁饺子鸡翼🥟($48/3只;$62/5只)
鸡翼面有超级多烧汁 鸡肉都好嫩 里面有明太子 但系明太子味唔系超级出👀
味道:🍣🍣🍣/5