餐厅: Poke Go (漆咸道南)
资讯:

有自選bowl/lunch set揀, 我哋今次揀咗自選~Main: 三文魚Base: 珍珠糙飯Toppings: 酸蘿蔔+ 櫻花蕃茄+ 甜粟米 Dressings: 柚子醬油醋Seasonings: 果仁+ 岩鹽+ 辣椒碎+木魚絲+脆蒜+紫菜絲一人份超大碗, 可以兩個人share🤣有好多配料所以撈埋之後成碗飯好有口感😋可能加咗醋同岩鹽嘅關係所以味道有啲太咸🧂三文魚不錯一啲都唔腥🍣另外餐廳服務好好🥺一開頭唔知三文魚同吞拿魚會係生食,但朋友唔食魚生, 餐廳免費送上八爪魚(熟)畀我哋~🐙😆
有自選bowl/lunch set揀, 我哋今次揀咗自選~
Main: 三文魚
Base: 珍珠糙飯