2017-03-26 590 浏览
同老公出街食晚飯,見呢度較近屋企,食評又幾好,加上有我鍾意食嘅卷曲日本拉麵,所以抱住期待的心情黎試!6:30 左右黎到見到入面已有幾位人客,度門有D難拉開,但伙記掛住傾計冇留意亦冇幫忙拉門。入面環境好整潔,似開左唔係好耐,music 係純音樂,幾舒服但同日式拉麵店有D唔夾…… 人客唔多但店員亦冇介紹下餐單,一於閣下自理的態度,仲要笑容欠奉,好似你得罪佢咁!由於我冇細閱落單紙,所以叫多左隻蛋 (原來每碗已包含蛋一隻),我都係送餐時先發現,店員話張餐紙已寫左,算自己冇睇清楚,希望大家留意!食物方面,我點左辛辣肉醬湯麵,我食得辣都覺得幾辣,湯亦太濃偏咸左D,鍾意連湯飲嘅我都飲唔落,糖心蛋唔錯,麵就偏淋左D,另沙律OK,山椒雞亦幾惹味!7/80蚊碗麵,埋單兩位加埋差唔多300,老公唔滿意佢地態度,亦覺得食物一般,所以回顧率唔高。

辛辣肉醬湯麵
2017-03-26