2020-10-01
呢度个主打呢就系个location都算方便就系利园附近一入去成个感觉好grand 同埋都好宽敞就算系假日都唔会话好迫人 因为听人讲将军澳分店为例假日系人头涌涌嘅见到个menu好似好多选择 每一款都别出心裁有好多材料咁青口(mussle pot)系呢间餐厅嘅招牌菜式 有五款口味今次拣咗个喇沙味 (laksa) 个汁系有啲青咖哩嘅感觉 如果有啲饭可以捞下其实都几惹味其实啲青口望落就好似好大只但系粒肉好细粒以$245 半公斤嘅价钱嚟讲实在都唔系几抵伴碟嘅有啲薯条 分量都唔系话好多 同埋有少少唔系好够热 不过呢佢有啲洋葱蛋黄忌廉酱用黎点薯条crab tian $135系openrice度见到好多人推介呢一个 其实佢系似他他(tartare) 佢仲有steak tartare and salmon tartare 呢一个系黄牌所以要咗呢个 里面有一丝丝嘅蟹肉 牛油果 青瓜丝其实佢嘅精华系啲柠檬汁同埋佢嘅酱汁 系一道凉拌嘅菜式但系配个啲面包呢就麻麻地 冇咩香味最后叫咗个pizza份量就ok大份嘅 但系其实冇咩特别出色嘅地方 只系一个普通蕃茄芝士味pizza 个皮有啲厚 总括嚟讲呢个价钱其实食放题都
呢度个主打呢就系个location都算方便就系利园附近
一入去成个感觉好grand
同埋都好宽敞
见到个menu好似好多选择
每一款都别出心裁有好多材料咁
青口(mussle pot)系呢间餐厅嘅招牌菜式
有五款口味
今次拣咗个喇沙味 (laksa)
个汁系有啲青咖哩嘅感觉
如果有啲饭可以捞下其实都几惹味
伴碟嘅有啲薯条 分量都唔系话好多
同埋有少少唔系好够热 不过呢佢有啲
洋葱蛋黄忌廉酱用黎点薯条
crab tian $135
系openrice度见到好多人推介呢一个
其实佢系似他他(tartare)
但系配个啲面包呢就麻麻地 冇咩香味
最后叫咗个pizza份量就ok大份嘅
总括嚟讲呢个价钱其实食放题都得 不过胜在有个地方舒舒服服歇下脚
下次可能会试下佢啲steak