2023-09-11
Power Burger 地址: 深水埗黄竹街2K号地舖深水埗发现咗间CP值几高嘅汉堡包店🤩芝士汉堡套餐$88 (香脆麦鸡块+雪碧) +$38开头望落以为份量好少😝,但食落又觉得刚刚好,好满足🥰。牛肉好厚几juicy一咬入口就肉汁满泻,而且牛味浓郁口感好好,再配上生菜、厚厚芝士和自家酱,味道都几正☺️。香脆麦鸡块粒肉质鲜嫩,食得出系真材实料鸡肉唔系肥膏,口感真系好好呀😎,正。焦脆汉堡套餐$88 (佐酒炸鸡粒+雀柠) +$38用料十足嘅汉堡, 份量真系都几多几厚😚。面包烘得香脆松软口感不错,入面夹住双层牛肉,牛肉肉质软淋香脆🥳,再加上半溶芝士等多种配料,口感层次非常丰富,让我回味无穷。热辣辣佐酒炸鸡粒又多又脆口简直系汉堡Perfect match😋,正。#nicefoodie深水埗—--------------------#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicio
地址: 深水埗黄竹街2K号地舖
深水埗发现咗间CP值几高嘅汉堡包店🤩
芝士汉堡套餐$88 (香脆麦鸡块+雪碧) +$38
焦脆汉堡套餐$88 (佐酒炸鸡粒+雀柠) +$38
#nicefoodie深水埗
—--------------------
#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #breadfast #dinner #lunch #restaurant #eat #phtooftheday #yummy #chef #hk #香港 #香港美食 #美食 #荃湾美食 #打卡 #荃湾 #香港口味 #隐世美食 #隐世小店 #半价优惠 #人气餐厅 #人气美食 #香港好去处 #汉堡 #西餐