2015-10-28 289 浏览
最近番工番到好颓废,成个人完全冇哂精力,好想做啲野令自己开心下 — 去食好野!!!!放左工见到MISOCOOL, 之前未试过所以决定去试新野。一入到去, 个环境好舒服令到我个人稍为轻松左。见到个MENU, 有好多款式拣, 一口气就叫左几样野食以满足自己先!!!Miso 特式鸡翼: 上碟既时候卖相已经好吸引, 佢将鸡翼整成鸡锤咁, 食起黎好容易, 而且炸得好好, 能锁住肉汁, 啖啖肉, 好好味!!!!飞鱼子沙律: 青瓜切丝同芽菜上铺上大虾同飞鱼子, 再浇上芝麻酱汁, 口感丰富, 酸酸甜甜好开胃, 清新之余带点田园风味。见到其他枱叫左饮品, 卖相吸引, 所以忍唔住叫左杯俾自己, 北海道yogunt十胜红豆冰, 乳酪雪糕配红豆冰, 感觉好特别而且饮落去无平时饮开既红豆冰咁甜同腻,红豆仲要系大大粒。完全满足到我啊!!!北海道海鲜奶汤炒墨鱼汁面: 碗面大大份,而且用料十足海鲜种类都几多; 北海道既汤底好香甜, 墨鱼面上洒满芝士粉, 面质软滑而且有浓浓既芝士香。

2015-09-10