2014-05-06
2083 浏览
难得假日出到嚟九龙城揾食,一心就临住初尝呢间独孤两味只做蛋或鸡菜式的「chicken n egg」!Egg Plain 招牌蛋堡垒 --- 最有特色!店员会教你用力将面包或薯条Dip入蛋里面,D蛋汁睇住涌上嚟真系唔野少!好好味!最后完成埋剩低既蛋白加围边既Bacon简直完满!Egg Royale 亦系心水推介!可能配搭咗Smoked Salmon所以感觉好味过平时用Bacon既Egg Benedict!个Toast好食过English Muffin!蛋亦都刚刚好,把刀切落去既时候,D蛋汁仲几乎Jit到落我件衫到添!最后不得不提只鸡,因为系好差好逊色.....虽则澳洲入口但始终系冰鲜鸡关系好鞋无鸡味!!! 好失望。半只鸡百几蚊唔好食!!! 或者叫BBQ味会好D,原味真系不值一试!!!