2020-11-13 1199 浏览
What a night!!Nice place with nice food and nice drink~Lee garden member 系OpenRice 订台仲会多500分👍🏻平日黎无咩人、可以倾耐d 食耐d~ 食到打样🤭我地四个叫左 两个小食再加Premium Set Dinner 小食1: 芝麻鸡翼- 热辣辣,劲脆、好香口、食完一只想食多只小食2: 甜薯薯条配芝麻汁 - 估唔到配芝麻汁都Match 😳主菜:- Set dinner - 一人一个set,有Salad Platter ,可以任拣3款沙律或净一款都得,佢地有成10款! 对于有选择困难症我哋,我地四个每人都嗌左唔同款,甘样就可以每样都试d啦! 推介 Japanese Pumpkin, sweet potato, & slice almond, 🦐, pineapple & pumpkin seed👍🏻-餐汤 - 忌廉汤/杂菜汤~ 浓浓的,忌廉的好creamy,杂菜的好茄味~- 正餐 - 我地四个梗系嗌d唔同架啦~有猪、鸡、牛汉堡,每一款都好好食!1. Japanese Chicken - 鸡个皮脆到好似烧肉甘!
What a night!!

平日黎无咩人、可以倾耐d 食耐d~ 食到打样🤭

主菜:

- 正餐 - 我地四个梗系嗌d唔同架啦~
有猪、鸡、牛汉堡,每一款都好好食!

2. Japanese Yamato Pork Liin - 猪扒好够淋

3. Wagyu Beef Burger - 和牛汉堡都大大份配薯条~正丫

仲有杯薰衣草咖啡~👍🏻 唔太甜,有薰衣草嘅味道,打卡一流👍🏻

呢间餐厅好岩同朋友一小聚! 呢度仲有户外架,如果好天仲可以吹下风呼吸下😎

• Sweet  potato  fries  with  sesame  sauce
  • Chicken  wings