2019-02-10 1606 浏览
有两位女性朋友生日,当然要订个靓靓蛋糕同佢哋庆祝!😍😍知道呢度啲蛋糕不嬲都系出名靓又好味,影相打卡一流,所以朋友就系这间cake shop 分别订咗两个唔同嘅蛋糕!其中一个朋友好钟意粉红色,所以就订左Blossom卖相好靓,系Cherry Blossom 嘅雪芳蛋糕,入边有blackberries, 味道不太甜,但可能因为有Blackberries 同berry cream 所以食落去好似有啲sake酒味。😶😶另一款就系佢哋嘅signature Rainbow Connection!🌈🌈 呢款蛋糕相信好多人都听过或试过,因为美心都出个相类似嘅!但系呢度既出品我自己就未试过,系第一次试。切开个蛋糕好靓,有唔同嘅颜色真系好似彩虹一般!😉😉每一层都系唔同嘅生果同埋cream,口感丰富,但味道唔太甜,不错不错👍🏻👍🏻
有两位女性朋友生日,当然要订个靓靓蛋糕同佢哋庆祝!😍😍

其中一个朋友好钟意粉红色,所以就订左Blossom

2019-02-09
外卖自取