2021-03-16 35 浏览
响九龙湾返左年几工,今次系我第二次到访。第一次系同事介绍,力推呢度餐饮latte 唔使加钱😅同埋呢度嘅炖牛肋骨饭。今日同另一fd 食饭我提议再嚟呢度。虽然我一早到咗,不过都要等人齐先入坐。个menu大致上都同之前差唔多(如果我冇记错)😀我地两个人agree左叫一个意粉同一个burger share (有伴食饭嘅好处)🙃#原条鳗鱼burger响其他cafe 都有见过用原条鳗鱼造做嘅菜式,今次都系第一次试,配埋嫩滑炒旦+芝士同蕃茄,重有甜薯条,估唔到都ok! (好彩佢唔系用芝麻包(个人口味唔喜欢芝麻包做burger)🤣不过点讲都好始终觉得鳗鱼系应该配饭夹d。#油渍蕃茄未来牛肉阔条面讲真我系因为油渍蕃茄而叫,其实只要个意粉煮得好,有咬口,唔好过火,求其加啲酱捞下佢或者甚至只系蒜片橄榄油加d黑椒,已经可以好好味😋可惜今次个阔条面就差少少啦,对我来讲太过淋身,油渍蕃茄未免太少,未来牛肉感觉健康,仲提升左成个意粉嘅价钱添😅😂Lunch set有餐汤或者沙律仲有咖啡或茶(仲要唔使另外加钱就有得饮拉花鲜奶咖啡)质素又唔错,简直物超所值!
#原条鳗鱼burger
#油渍蕃茄未来牛肉阔条面