2023-01-18
黎过呢度几次啦,咁啱今次排队头可以影翻啲靓相,所以就随便上黎推荐下✨我认为出去食野,比嘅钱就系买就餐环境,食物,同埋服务。不过自助餐都唔会太要求服务ga啦😂咦但系有时问下啲服务员问题,都几有耐心同我沟通,体感唔差👌再讲下个环景,呢间野一定系sell佢个无敌海景,加半落地玻璃(小腿左右位置系石料),可以比食客好舒服咁边识野边睇海😂(可能我太中意啲海啦)晚餐仲有啲酒饮下,六点半可以食到十点,好舒服,太chill啦‼️我食个日仲有live band,好好气氛✨最后就系食物方面,呢度都应有尽有啦。鱼生寿司,天妇罗等日本菜,生蚝龙虾海鲜鸭肝,中菜沙拉,仲有印度菜!值得一提系即制小笼包,呢个真系太有料🥺但好似唔系每次都有🤔但我上次食到真系好难忘‼️Buffet我就系中意种类够多,琳瑯满目嘅感觉‼️次次攞野食都好似有新惊喜嘅感觉,呢度又真系做到㖞✨讲左咁多,下面放我影到嘅靓相啦😌
我认为出去食野,比嘅钱就系买就餐环境,食物,同埋服务。
讲左咁多,下面放我影到嘅靓相啦😌