2010-12-04 8 浏览
一间新开小店, 装修简约清新, 门外有一张白色长椅加几个青绿色cushion, 同小店好衬!经过门口有位男店员热心介绍, 其实我对那些蜜糖盒子最有兴趣, 令我谂起麦mug多士...因为几饱, 所以只系叫左个devil chocolate, chocolate 永远都系devil, 哈哈! devil chocolate 外面好似系chocolate cheese mousse/pudding, 比 mousse "弹" 一点, 入面系 brownie, chunchy 底, 有朱古力味, 甜度适中, 几好味! 店员好friendly, 地方又舒适, 无咩人 , 下次要再黎试下其他先~
影得唔太靓嘅devil chocolate

, 下次要再黎试下其他先~
$50 (宵夜)
影得唔太靓嘅devil chocolate