呢间餐厅位于The One 最低层,环境唔错,行昭和风格,以木系装修为主,打造咗一个暖色系嘅氛围,而价钱都偏向平民化,唔收服务费,食物嘅味道亦相当高质,无论嚟打卡定食嘢都系唔错嘅选择~值得一提嘅系,佢仲设有一人卡位,啱晒想自己一个人嚟食日本嘢嘅朋友仔!✎ 拿破仑意粉餐($100) 9/10材料有意粉、火腿同红萝卜。配菜有青瓜、蕃茄同埋脆包。意粉整体口感劲Q弹,亦相当creamy ,入口充满浓郁嘅蕃茄味,微酸,好开胃好好食!而火腿味道唔会太咸,红萝卜几爽口~食完意粉,可以食番啲青瓜、蕃茄同埋浓郁牛油味嘅包解解腻!系呢个餐加咗杯蜜瓜梳打,蜜瓜味突出,甜甜哋,但成杯饮落感觉似药水味,个人唔系好接受到¯∀¯✎ 味噌炸猪扒方堡餐 ($99) 8.5/10表皮好好好松软,少少脆口,炸鸡就劲松脆但入口又唔会感觉好热气,几好!入面有烧烤汁同沙律,不过烧烤汁就太少了´ε`但系都唔阻碍成个包好好食(ˊᗜˋ*)ʬʬ 加咗杯牛奶红茶,只有淡淡红茶味同牛奶香,味道唔够浓´꒳`✎ 迷你冰与火 ($49) 9/10牛奶雪糕好重牛奶味,好正๑˃́ꇴ˂̀๑下层牛角包 十分酥软,咬落几有层次。湿干交叠,口感岩岩好~另附有糖浆

✎ 拿破仑意粉餐($100) 9/10

✎ 味噌炸猪扒方堡餐 ($99) 8.5/10

✎ 迷你冰与火 ($49) 9/10
牛奶雪糕好重牛奶味,好正๑˃́ꇴ˂̀๑下层牛角包 十分酥软,咬落几有层次。湿干交叠,口感岩岩好~另附有糖浆~不过食呢个嘅时候要快啲食个雪糕,因为牛角包有返咁上下热,雪糕好快会溶!

拿破仑意粉
味噌炸猪扒方堡