2024-05-22
Que系香港有几间分店,我对佢印象深刻系因为想食佢既tacos,同埋佢出左牛油果系列既甜品同饮品😍😍入到去环境都舒服,而且几靓叫晒期间限定嘅嘢食,因为每样都咁吸引🤩富山白虾三文鱼籽寿司塔可🌮,松叶蟹海胆酱寿司塔可🌮,富山萤光鱿鱼味噌酱寿司塔可🌮我最钟意系食白虾鱼籽,白虾好甜好爽、但系啲三文鱼子就食得有啲论尽,松叶蟹海胆都好鲜甜,萤光油鱼就浓味一啲入面都有生菜蕃茄紫苏叶同醋饭,味道好香好夹外面个紫菜系炸过嘅紫菜,好似食紧天妇罗饭咁,特别又好食松叶蟹味噌甲罗烧意大利饭估佢唔到超出色,超级大碗,仲要好香芝士味好似拉到丝咁样松叶蟹嘅蟹膏,捞埋啲饭更加香,仲有好多蟹肉食到舔舔脷😋😋😋开心果拿破仑呢个卖相好睇,但味道都唔错拿破仑好香,而且酥脆开心果嘅果酱份量都好多开心果圣代开心果cream ,谷物脆脆,士多啤梨,海绵蛋糕,云呢拿雪糕,士多啤梨酱,海绵蛋糕入口即溶上面𠮶个麻糬好特别,一杯甜品入面好多配料,层次感好多,好睇又好食仲有两杯开心果野饮好睇又好饮整体上都唔错,环境又舒服,喺旺角都有分店都算方便
入到去环境都舒服,而且几靓
叫晒期间限定嘅嘢食,因为每样都咁吸引🤩 富山白虾三文鱼籽 寿司塔可🌮,松叶蟹海胆酱寿司塔可🌮,富山萤光鱿鱼味噌酱寿司塔可🌮
入面都有生菜蕃茄紫苏叶同醋饭,味道好香好夹
外面个紫菜系炸过嘅紫菜,好似食紧天妇罗饭咁,特别又好食 松叶蟹味噌甲罗烧意大利饭
估佢唔到超出色,超级大碗,仲要好香芝士味好似拉到丝咁样
松叶蟹嘅蟹膏,捞埋啲饭更加香,仲有好多蟹肉
食到舔舔脷😋😋😋 开心果拿破仑
呢个卖相好睇,但味道都唔错
拿破仑好香,而且酥脆
开心果嘅果酱份量都好多 开心果圣代
上面𠮶个麻糬好特别,一杯甜品入面好多配料,层次感好多,好睇又好食 仲有两杯开心果野饮好睇又好饮 整体上都唔错,环境又舒服,喺旺角都有分店都算方便