2020-04-01
📍Happy Valley📍...个uni bestie太中意我, 日日都call爆我, 又俾佢又叫左我左出去😨🥺🤷♀️😂😂😂呢到一个lunch set HKD88.00 , 抵到你唔信😭👌🏻师傅哥哥好有heart 每碟都问你觉得点, 由前茶到甜品都系, 而且个天气热到咁, 佢地餐厅好好人系俾足一大个玻璃瓶既冰绿茶你1L都有呀🤪, 个种透心凉真系好无价😣😢😫😂❤️其实HKD 88.00 系跑马地, 性价比真系高到好夸张🙏🏻👌🏻much appreciated🥰🥰❤️..📍海胆炒意粉💰lunch set HKD 88.00 ( set lunch 黎)📌味道:8/10 分个师傅一路出菜一边问我每一碟野食煮食点, 佢好忠于到底个味道点, 呢碟咁既意粉, 师傅哥哥用足料, 条条意粉又痴住海胆, 海胆多到煮到d意粉变埋色😂😂😂❤️🤩。 我系超重口超满意d料咁足😭🙏🏻必食黎, 但黎紧5月转menu, 你地要自己因时间如果真系想食🤥😉..📍 日式香煎鸡排💰HKD 88.00 (set lunch 黎)📌味道:7.5/10 分鸡排有小小失色😣, 因为有一边个面煎得有d干, 但系极之入味, 师傅哥哥系用日本
📍海胆炒意粉
📌味道:8/10 分
📍 日式香煎鸡排
💰HKD 88.00 (set lunch 黎)
📌味道:7.5/10 分
鸡排有小小失色😣, 因为有一边个面煎得有d干, 但系极之入味, 师傅哥哥系用日本味增业左个鸡排好内, 如果唔系个质地有小小硬, 个味真系几唔错, 伴碟方面又富士山苹果, 其实真系碟碟都好足料
📍环境: 7/10 ( 干净整齐)
📍Outdoor area is available** ( for
smokers)
📍可带宠物黎餐厅🐶
📍要加1😉