2006-09-06 22 浏览
同老婆行完街街,本身谂住食和民,七点钟已经好多人,率之去左Hard Rock Cafe 晚膳。我系第一次去hard rock cafe, 个waiter 用英文同我地讲野,我觉得佢系识讲中文的,但不停讲英文,反而鬼佬样个果个waiter同我地讲中文,真系搅笑。我地叫了:1. Jumbo Combo2. BBQ ribs份量非常大,老婆食左2旧头盘就饱,头盘春卷里包住芝士,几特别,鸡亦小辣,鸡柳,同薯皮几好味。ribs 都几好味,好够汁。不过整体上,都系ruby tuesday 既appetizer 同ribs 好食d。好开心有得睇mv, 而且有时都有d英国bands, 播左depeche mode 开心开心!

我地叫了:

1. Jumbo Combo