2020-05-09 1484 浏览
📍筲箕湾 Shau Kei Wan📍...我一定系中意中餐多过西餐🥳🥳🥳🥳我好烦同一句野讲十次好似个阿婆咁🌞🌞🌞最近忙紧自己一个小小既project, 真系维持左一个月晚晚56点先训🙈🙈我琴晚直头训唔到所以6点钟出左去饮茶😅😅我真系毒毒之余又怪到飞起😆😆😆😆酒楼广东人传统, 一笼几旧, 成家人一人一旧咁分, why not 🥳🥳🥳🥳而且酒楼开好早, 照顾到失眠人既需要😆...📍牛肉球💰HKD 15.00📌7.2 /10分角度既重要性, 你睇下我张masterpiece 🥳🥳🥳🥳由于牛肉一直升价既关系, 牛肉球入边你唔好expect会有好多牛肉系入边咁harsh 😉😉😌一旧热辣辣既肉球, 同行黎计size属大旧, 一笼3旧, 旧旧大大旧, , 无一口粉, 15蚊, 连埋入哂汤汁味既支竹, 我已经好满足了 🥺🥺🥺🥺...📍烧卖💰HKD 15.00📌7.2/ 10分一笼4旧, 相比于同行黎比较唔算大旧😯😯😯入边无虾, 皮唔厚, 典形市场水平✔️✔️nom nom nom nom nom🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️暂时真系饮茶未食过难食既烧卖😌😌😌I love Siu Mai✔️✔️✔️✔️...📍西生菜💰H
📍筲箕湾 Shau Kei Wan📍
📍牛肉球
📌7.2 /10分
📍烧卖
📌7.2/ 10分
📍西生菜
📌7 / 10分
西生菜唔会过淋, 超爽口, 完整大大旧✔️✔️✔️✔️连埋甜豉油, 热辣辣, 出哂烟, 我又系觉得好good good🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
📍环境:5/10分
📍Outdoor area is not available
📌不可带宠物黎餐厅🐶
📌要加1
- 高水平
- 中上水平
- 正常和中上水平之间✔️ (茶楼都好好食)
- 正常水平, 路过可试
- 我好争扎 LOL
- 唔使试