2011-01-05
个人好钟意食froyo,暂时试左3间论价钱: Panda胜第一次食panda要左100g加2款toppings都系约$20crumbs就$32蚊2款toppings (大小同价,大froyo一个人食唔晒......)razzleberry$40蚊先150g连2款toppings (大小都只送一款topping,想食多款要加5蚊)论味道: razzleberry胜**先旨声明,我个人较喜欢酸味,去crumbs顶到佢个rapsberry架!panda够酸,但比够水,食完100g其实好似冇食过咁crumbs不太酸,极重奶味,口感超实,所以一个人会食唔晒佢个大froyorazzleberry介乎两者之间,所以最平均,食完都会有饱足感论toppings: 打和由于我比较偏向叫水果(我唔会食大家都好喜欢既mochi...),所以大家都差唔多。我觉得crumbs水果既选择比较少,而且系3间中唯一一间冇菠萝(不过又有rapsberry),而且食亲d水果都雪到好硬,我唔系好钟意!!panda既菠萝又软又甜,同razzleberry都系用新鲜菠萝~总结:钟意食水果应该去panda,因为佢toppings系
论价钱: Panda胜
论味道: razzleberry胜
panda够酸,但比够水,食完100g其实好似冇食过咁
论toppings: 打和
总结:钟意食水果应该去panda,因为佢toppings系自助,你可以只要100g froyo然后要好多水果,佢都系计gram收钱~
razzleberry最好味,不过贵左少少.......crumbs最就脚......大家各取所需la~~
不过钟意食froyo都应该唔在意果几蚊,因为佢本身都已经贵,随便食一次都系一餐饭既价钱 T-T