在附近返工, 一有时间就会约埋1,2 个好朋友黎Big Fernand叹个Burger. 上年开始认识呢间主打法式现场即制汉堡包。 一向都系香港寻找啱口味既汉堡包, 可惜未有一间令我地回味同欣赏。。但呢间可以! 我地食到真材料既汉堡包, 我最爱系佢地既 Le Lucien. 我每次都会加钱加番bacon, 香口! 最爱佢汉堡包里有sun dried tomato.. 无得输!另外每次都会点套餐。 因为佢既french fries系即制, 我最爱食Paprika Garlic味, 满足食burger要配薯条呢种绝配! 不得不提, 饮品我每次都系点lemonade... 喜欢食lemonade既你又不喜欢太甜味太假, 你一定喜欢!大满足! 虽然好多人话价格偏贵, 但我还是觉得值得, 真心好味! 老老实实, 系中环系老牌粥店食碗肉丸粥+个驰名小食都80蚊一位, 一样无服务, 无坐得咁舒服。 所以不可以这样比较, 只要自己觉得值得就去食, 唔值就唔去食就可以啦

大满足! 虽然好多人话价格偏贵
, 但我还是觉得值得, 真心好味

2018-06-14
  • LeLucien
  • FrenchFries(PaprikaGarlic)
  • Lemonade