2024-08-30 100 浏览
Food is good , so as the service snd vibes Price is reasonable 朋友介绍呢间印度餐厅,喺电器度容易会错过㗎,因为个门口揾唔到中文名,不过去得印度餐厅就用英文为准啦叫咗一个Tandoori Chicken,唔dry , 香料足够叫咗一个菠菜羊肉,菠菜汁非常幼滑, 唔推介羊肉,叫返鸡肉好啦叫咗一个烤芝士,口感似食紧豆腐 ,味道可以叫咗一个芒果乳酪,竟然惊喜地有香料叫咗印度薄饼,是吊起上枱,一般通常都是揾个碟装起,有啲印度餐厅做得好求其,好似枱布咁俾你,呢一间唔会,而且系新鲜烧起朋友同我讲,佢第二次去呢间餐厅嘅时候发觉佢哋服务招待不周,所以我今次去嘅时候,主动咁同佢哋微笑,(其实系傻笑)。我发觉你想人哋对你服务好,不妨试吓自己premtively 对佢哋态度好。佢哋果然招呼同埋服务都唔错㗎,全晚笑笑口。印度餐厅入边,有两位印度女郎唱歌及拍鼓,非常有异国风情,咁样嘅表演,试吓去到中环𠮶啲印度餐厅, $500一位你先至好准备落楼啦。餐厅入边嘅食客,都系比较后生, 30多岁,或者系20几岁嘅。呢个价钱绝对唔算太贵,电气道街市有另一间印度

Price is reasonable

叫咗一个烤芝士,口感似食紧豆腐 ,味道可以

叫咗一个芒果乳酪,竟然惊喜地有香料

呢个价钱绝对唔算太贵,电气道街市有另一间印度舖,价钱同呢间都系差唔多,但问题系街市㖞,但呢间就系一间餐厅,好好多啦。

会再去呢间餐厅
2024-08-29