2024-04-17 45 浏览
🍼 餐汤餐汤系好Creamy嘅蘑菇忌廉汤,碗汤热辣辣,亦好香浓,令我哋对呢餐饭嘅期待值都上升!🍼 红酒烩羊架 $268朋友钟意食羊,见有红酒烩羊架,即刻要试一试🥰一嚟到摆盘已经好靓,我哋叫咗五成熟,肉质柔嫩,羊架好重羊味,果然冇令人失望。佢有三款Source,可以按自己口味试吓。配埋香口薯菜,幸福感满满❤️🍼 美式炸鱼薯条 $108另外又叫咗个炸鱼薯条,炸鱼个炸粉好薄,唔似出面有啲餐厅厚厚嘅炸粉🙈食起嚟唔会太Heavy。鱼嘅肉质仍然保持到Juicy,呢点真系有啲惊喜🫶🏻🍼 荔枝玫瑰柠檬梳打跟餐仲有一杯嘢饮,我哋叫咗杯柠檬梳打,希望可以refresh下味蕾!饮落真系好fresh,玫瑰同柠檬出奇地夹。🍼 心太软最后仲有个甜品,呢个真系激赞!心太软朱古力流心处理得非常之好,亦都唔会死甜,有好香浓嘅朱古力味,为我哋呢餐饭带嚟左一个完美嘅句号。
🍼 餐汤

🍼 红酒烩羊架 $268