2020-04-25
今日出开嚟,食埋野先返去啦,呢排少咗出街食咁,难得有d mood就喺附近食个brunch 先拣咗食汉堡包,见佢成百二蚊个起,睇吓系咪比连锁店出众。叫咗个set, 叫个包可以加钱食小食,我就拣咗洋葱圈,汉堡就拣返classic 款稳阵d。好喇,食咗个洋葱圈先,嗯~~~ 出面脆粉都几薄,但有少少硬,唔太油腻,送酒系可以的。另外个classic喇, 个包好厚,一啖系咬唔晒,d 牛肉好juicy, 但牛味唔重,同埋可能我食惯浓味挂,感觉d酱汁无咩味,整体比较淡,应该适合无咁重口味嘅人OK, 我就额外加返d茄汁同黄芥末。个包皮松软,食到最尾块包皮吸咗d汁有d谂。so far都ok嘅,不过不失,但难令我有挂住想再嚟嘅感觉。环境不嘈吵只听到音乐,service都ok,如果等人,消磨时间或hea都不失为选择。
拣咗食汉堡包,见佢成百二蚊个起,睇吓系咪比连锁店出众。