2020-09-01 770 浏览
轻轻松松星期日既晏就,黎到铜锣湾fahionwalk入面有间隐世cafe,叹返个brunch relax吓,仲有当然要潮圣啦因为餐厅系潮人Kevin Poon主理,店内既家私都系用原木,加上有KAWS既艺术挂画同村上隆既滑板做装饰,环境气氛都好chill!食物方面,我哋叫咗Avocado Toast $95同EG Burger$110。Avocado Toast 上面铺满切到薄片牛油果,牛油果加埋流心蛋蛋汁一齐食,好夹好味。大量沙律菜同dressing 伴碟,酸酸甜甜几开胃。至于EG Burger,不过不失。份量不算太大,牛肉算厚身同有肉汁,不会太干,最特别系用咗太阳蛋。食物味道还算可以,不过享受餐厅环境气氛远过食物。另外餐厅仲有最出名既gelato,不过今日食得太饱,下次一定要再黎试吓!

Avocado Toast 上面铺满切到薄片牛油果,
Avocado  Toast,  EG  Burger