2014-09-19 251 浏览
lunch hour忽然口痕好想食寿司,所以就去左皇室堡地库呢间隐蔽的元气食个set lunch:P12:30去到竟然仲有好多位,很好呀等都唔驶等,即时可以入座~~~呢个就系set lunch A,已经系最豪华的一个,有寿司、冷乌冬、炖蛋、刺身、汤/汽水~未计加一$78,都算系抵既。冷乌冬方面,个人就唔系太钟意喇,佢系有D葱同姜蓉系上面的,感觉上姜同冷乌冬的味道唔系好夹,加上成个乌冬的味道都好淡。而炖蛋都几好食既,味道岩岩好,而且D蛋真系好滑呀!特别钟意佢的菇,好好食,好有鲜味!寿司总共有七旧,除左下面一排果三旧,其他都好好食,特别系火灸三文鱼寿司,真系有D smokey的味道!下面果排果三旧,如果我冇估错应该系牛黎既,食上去牛肉有D un,加上D葱亦唔系好香,太生喇,所以食落有少少辣添!刺身方面... 我谂应该系有最大的改善空间!虽然就只有四件刺身:三文鱼同玻璃虾,但系望落去都知道三文鱼实在太瘦喇!如果肥D一定会好味好多!呢加的感觉唔够香餐饮方面,我加左钱转要蜜桃乳酸不过饮落味道好假,亦饮唔出蜜桃味,+$8 未计加一,感觉唔太值!

刺身方面... 我谂应该系有最大的改善空间!

餐饮方面,我加左钱转要蜜桃乳酸