2017-11-27 9159 浏览
今日同老公一齐放假,所以同埋叵叵一齐出街玩!下午过左海港城揾食,原本职员话冇位,又唔知要等几耐,都想走架,不过咁啱又有客人走,所以又可以安排位俾我地了!Yeah!因为之前黎食过, 所以知道佢既semi lunch buffet系好吸引既! 隔左一排再黎, 都仲系保持到高质素!职员先放低两个牛角面包! 好好味! 因为焗得好通透, 脆卜卜, 搽埋牛油一齐食, 好香!外面既食物~~出面拎左D沙律, HAM, 同埋藜麦, 味道好好, 沙律食材好新鲜, HAM仲可以夹住芝士黎食, 唔觉太漏, 藜麦第一次食, 原来自己都接受得到, 佢混入少少醋, 所以有点酸咪咪, 食完可以开左个胃.另外仲有个南瓜汤, 味道好creamy, 南瓜味亦好重!其他既冷盘沙律, 都好OK其中有一杯杯既松露蛋沙律, 十分出色! 上面有一块薄薄脆法包, 下面就系有松露味既蛋沙律, 清得黎又有好浓郁既松露香味!因为只是食出面既食物都已经好饱, 所以我地只是加左一个main course, 要左一个burger set! 老实讲, 其实食出面既食物都饱晒, 不过呢个burger 都好好味, 入面块汉堡都好juicy, 包面仲有少
今日同老公一齐放假,所以同埋叵叵一齐出街玩!

外面既食物~~

出面拎左D沙律, HAM, 同埋藜麦,

另外仲有个南瓜汤, 味道好creamy, 南瓜味亦好重!
其他既冷盘沙律, 都好OK

老实讲, 其实食出面既食物都饱晒, 不过呢个burger 都好好味, 入面块汉堡都好juicy, 包面仲有少少芝士, 食落又好香口! 薯条又新鲜炸出黎, 好卜卜脆! 唔食又好浪费!! 所以好努力食晒佢!  真的揽住个肚走架!
2017-10-18