2021-05-02
经朋友介绍今日Join 左 restaurants week 试食wooloomooloo prime既午餐套餐。头盘有烟三文鱼拼三文鱼他他,我觉得喊左少少啦但系我另一半就觉得几好食嘅可能因为酱汁嘅问题。主菜啦我地就拣左香煎银雪鱼柳同埋 烤猪架。讲真烤猪架我就觉得喺几好食嘅份量都唔错,但系个个香煎银雪鱼就真系比较细分同埋有啲硬,我就唔太喜欢。最后就系法式朱古力炖蛋呢一个甜品,讲真哩个甜品系喺呢三个嘢食嚟讲最好食,不过个雪糕就好似咖啡味多左啲,唔系太似白朱古力。最后就有一杯热咖啡不过杯咖啡我就觉得太普通啦仲衰过我屋企自己冲𠮶啲咖啡。整体黎讲198蚊一个人食到三个course,同有一个咁好景观我觉得系超值嘅,个感觉环境真系唔错,落地大玻璃开扬海景,抵食呀哩𠮶View.有机会我会再食。
有机会我会再食。