2024-08-07
之前见呢间餐厅既comment时好时坏,今次就趁restaurant week试吓餐厅面积都几大,作为餐厅连酒吧,音乐声唔会太大,空间几合适,坐得几舒服,不过原来餐厅八点九左右,会将灯光调暗🤣今次restaurant week既menu都几丰富,份量唔少,食完几满足☺️头盘有酸橘汁腌鱼,我哋拣左白鱼,食落有少少辣辣地,几开胃,盘下面做咗烟熏效果,卖相几得意另一个头盘系牛油果蕃茄粟米墨西哥辣椒沙律,初头以为会好辣,食落完全唔辣,几健康主菜我哋拣咗墨西哥烤猪铁板烧,猪肉几嫩滑,可以夹埋薄饼一齐食另一个主菜,我哋拣咗羊肉墨西哥辣馅饼,因为妈妈唔系好食得辣,我哋要求少辣,最初头以为馅饼系比较干身嘅食法,冇谂到今次呢一个加咗芝士同酱汁,食落都几惹味,不过都几饱肚至于甜品,我哋拣哂两款,心太软同埋油炸鬼,味道都唔错而呢个价钱,提供到这个食物质素,我觉得系唔错,有机会我会再过嚟😋
至于甜品,我哋拣哂两款,心太软同埋油炸鬼,味道都唔错