2021-09-20
📍 餐厅:Whatever Bar & Restaurant (尖沙咀)地址:尖沙咀广东道82-84号流尚坊4楼1️⃣ 烧烤酱烤西班牙猪肋骨配炸洋葱圈 $238大概需要等20分钟左右,我个人认为值得等👍👍👍猪肋骨好大件份量十足,可以一刀就切开,咬落去亦轻易骨肉分离,而且肉质鲜嫩,烧烤酱够惹味,底下嘅炸洋葱圈都好好食,我食完都非常满足,真心觉得好食😋😋😋2️⃣ 莎乐美肠披萨 $108Pizza相当薄身,有种脆卜卜嘅口感,表面配上莎乐美肠同火箭菜,同埋黑醋独特嘅香味,整体味道十分之夹😆😆😆3️⃣ Spring $78 (Mocktail)混合橙汁、西柚汁同青柠汁,饮落非常清新,唔会太甜,仲有淡淡嘅玫瑰香气。4️⃣ Autumn $78 (Mocktail)奇异果、青柠、苹果汁加埋Ginger Ale,饮落酸酸甜甜,都几开胃,我个人十分喜欢☺️☺️☺️
地址:尖沙咀广东道82-84号流尚坊4楼
1️⃣ 烧烤酱烤西班牙猪肋骨配炸洋葱圈 $238
大概需要等20分钟左右,我个人认为值得等👍👍👍 猪肋骨好大件份量十足,可以一刀就切开,咬落去亦轻易骨肉分离,而且肉质鲜嫩,烧烤酱够惹味,底下嘅炸洋葱圈都好好食,我食完都非常满足,真心觉得好食😋😋😋
2️⃣ 莎乐美肠披萨 $108
3️⃣ Spring $78 (Mocktail)
4️⃣ Autumn $78 (Mocktail)