2019-09-11 494 浏览
Happy Friday! 今日同事号召话出去食个Happy Lunch!可能需要走一段斜路上去Hard Rock Cafe,正值夏天,餐厅不用订枱不用等位可以直接入座。我们一行三个女仔,叫咗两个Set lunch,叫咗「地中海鱿鱼沙律」 & 「大虾扁意粉」,餐汤是蕃茄忌廉汤,味道卖相都相当好。同事好钟意食 Ribs ,所以我地再另外order一客Ribs,上枱好震撼,究竟我地3个女仔食唔食得哂嫁?!但个Ribs 真系非常出色,我地都异口同声最怕会烧到干,这个 Ribs完全没有这个问题,再配上BBQ sauce,旁边配上粗薯条,薯条怪表示呢个薯条很出色!哈哈!饮品我叫了一杯「Mango Ginger Lemonada」,味道好Fresh,下次再嚟的话我一定会再饮。餐厅服务态度好好,环境舒适,Lunch Time 不用等位。