2011-12-26 104 浏览
今次等咗好耐呀,差唔多有2个钟.可能系星期日挂,好多人...我同d fd一路行街一路等,顺便影下相终于入到去食喇,已经9点几,大家都好肚饿...不过出面仲系好多人系度等紧位.等嘢食黎的途中,我同D fd出去夹Salad先.好耐都冇试过咁夹Salad喇,好好玩.Salad Bar都几多嘢拣,有青瓜、西兰花、椰菜花、车厘茄、火腿、粟米粒、西瓜、菠萝、长通粉、薯蓉、芝士、面包糠...沙律酱都有4款选择.之后,上前菜(Side Dish)了~依个系薯蓉.味道普普啦,唔系好特别.Lemon Tea系可以无限refill的同一大班朋友食玩嘢之后倾计一流呀~餐前小食(Appetizer):龙虾带子芝士通心粉 (Lobster and Scallop Mac'n Cheese)好浓芝士味,好正~Yeah! 主菜黎喇!!露比三合一拼盘 (Triple Play)有Fork-tender ribs (in BBQ Source), Golden-fried shrimp, Chicken tendersRib 好入味, 好juicy,一D都唔干,而且好易切,好易离骨.虾同鸡都好香口. 阿尔卑斯山汉堡 (
今次等咗好耐呀,差唔多有2个钟.
可能系星期日挂,好多人...
我同d fd一路行街一路等,顺便影下相

终于入到去食喇,已经9点几,大家都好肚饿...
不过出面仲系好多人系度等紧位.

等嘢食黎的途中,我同D fd出去夹Salad先.
好耐都冇试过咁夹Salad喇,好好玩.
Salad
Salad Bar都几多嘢拣,
沙律酱都有4款选择.
Salad
之后,上前菜(Side Dish)了~
依个系薯蓉.
Side Dish
味道普普啦,唔系好特别.

Lemon Tea系可以无限refill的

同一大班朋友食玩嘢之后倾计一流呀~

餐前小食(Appetizer):
好浓芝士味,好正~

Yeah! 主菜黎喇!!
露比三合一拼盘 (Triple Play)
虾同鸡都好香口.

阿尔卑斯山汉堡 (Alpine Swiss Burger)
面包底有烘过所以好香,好脆,而D牛肉7成熟,岩岩好,好厚,好juicy.

依个Burger D汁好味

我觉得依个Burger真系要4个人share黎食,
因为个Burger真系好大,
啖啖肉.
唔钟意沙律酱的朋友都可以食,
因为Burger下一半系冇咁多沙律酱的.
而钟意沙律酱的朋友可以食上一半的.

今次个个都食得好开心
2011-12-09