荣发烧味茶餐厅📌大围显径村熟食亭地下1号舖已经好多年冇嚟显径冬菇亭食饭估唔到有惊喜😋公司三文治配薯角 $49饮品白牛 +$9平时有d餐厅嘅公司三文治劲hea...用白面包冇烘底或者份量好少而呢到做足仲要个炒蛋同午餐肉都系好厚话就话系下午茶餐但我争d食唔晒😍⭐️Rumple港女评分⭐️味道: 4.5/5环境: 4.5/5服务: 4/5抵食: 5/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢个港女代你试尽香港好食好用嘅🤩#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 # 香港平食 #香港平民美食 #香港平价美食 #平民小食 #周末好去处 #大围美食 #大围美食推介 #大围好去处 #大围餐厅

荣发烧味茶餐厅
📌大围显径村熟食亭地下1号舖

已经好多年冇嚟显径冬菇亭食饭
估唔到有惊喜😋

公司三文治配薯角 $49
饮品白牛 +$9
平时有d餐厅嘅公司三文治劲hea...
用白面包冇烘底或者份量好少

而呢到做足仲要个炒蛋同午餐肉都系好厚