2017-09-23
同男朋友行完PMQ后激定就脚就系中环食饭|°з°| ~Openrice发现呢间新开既餐厅,重点系佢地既装修非常之令😍餐厅门口好细~即使行过都未必会发现到,但落到楼下又系另一番风景😻!环境食物果粒橙的感觉🤣蔬菜汤虽然60蚊贵左d,但物有所值,入口啖啖蔬菜渣既感觉,有口感得黎又健康。沙律食落都唔错( ̀⌄ ́)最钟意食煎炸野既一定唔开以放过呢个!食落外面好似炸鱼柳咁,入面就包左劲强芝士,点埋个酱一流!意粉食落可能比较逊色,但seafood方面就整得好入味,虾仔煎得好香(´▽`),用料仲系劲新鲜!最后又点少得一份甜品呢!呢个真系好好食!连平时少食甜野既男朋友都争住要食🤣整体黎讲,十分出色,但耐何冇咩人发现呢d小店既存在,希望有更多人会去试下!另外佢地既服务都系非常之好,会慢慢上菜,留意到客人快食完先上下一道,以免食物冻左🤧
食物
果粒橙的感觉🤣
Orange juice
Vegetables soup
沙律食落都唔错( ̀⌄ ́)
Ceases ar Salad
Mozzarella bites