2021-06-11 75 浏览
串串烧同朋友想有一个地方可以饮酒、食少少野、同倾偈既地方,见到串串烧做紧呢个清酒优惠紧系唔可以放过啦!呢间餐厅装修得好日式、好有气氛,月楼得来又唔会太过挤迫👍🏻$168任饮无限时大放送~去到见到有24种清酒系$168包埋既!仲有汽酒、红酒、白酒、鸡尾酒,好多款选择呀!我哋嗌左三款清酒试吓1️⃣久田保 入口好柔顺,仲以为系冇酒精架 仲有果味既芬香2️⃣北秋田 微甜 带有少少辣度3️⃣大丈夫 带有清新嘅味道食物方面~海鲜类焗海鲜军舰(黑松露 )、烧鱿鱼、烧鳗鱼、烧日本鸡泡鱼海鲜烧完之后都掩盖唔到佢哋既鲜味,另外,鱿鱼唔会太过韧,至于鸡泡鱼唔系度度都有😍送酒一流烧猪颈肉猪颈肉嘅脂肪同瘦肉均匀~食落口感丰富,而且好爽口😜烧火鸡肾呢样𩠌最容易烧到好硬 咬唔到~但系真系要赞一赞师傅,烧完之后咬落脆卜卜,一啲都唔硬😍钟意食鸡翼嘅人有福了(即系我🤣)佢呢度有几款唔同嘅鸡翼选择,我地叫左盐烧鸡翼、味椒盐烧鸡翼、焗7味芝士鸡翼蔬菜类烧日本甘薯 细细粒 金薯仔已经有好重嘅金薯味 睇黎真系日本运返黎😘😘孜然蒜蓉茄子 食串烧又点可以冇烧茄子?呢度嘅烧茄子烧完个皮都唔会烧㶶,但系茄子肉有好林好好食,火候控制得好好👍🏻
串串烧

呢间餐厅装修得好日式、好有气氛,月楼得来又唔会太过挤迫👍🏻

$168任饮无限时大放送~

我哋嗌左三款清酒试吓
1️⃣久田保
入口好柔顺,仲以为系冇酒精架 仲有果味既芬香
2️⃣北秋田
微甜 带有少少辣度
3️⃣大丈夫
带有清新嘅味道

食物方面~
海鲜类
焗海鲜军舰(黑松露 )、烧鱿鱼、烧鳗鱼、烧日本鸡泡鱼

烧猪颈肉
猪颈肉嘅脂肪同瘦肉均匀~食落口感丰富,而且好爽口😜
烧火鸡肾

蔬菜类