2012-10-06
与男朋友行过, 见到新开张, 便去试试.点了沙律, 白汁鸡丝意粉 及汉堡. 黑糖面包送的, 味道中规中矩. 等了一回沙律上场, 一食发现, 出事, 好咸. 菜不算新鲜, 面包粒好干, 感觉不良好. 之后意粉上场, 再食发现都是同样意见, 好咸, 好浓味, OH Noooooooo 又系好咸, 点食?!最后到汉堡饱, 份量大就够大, 薯条都不错, 只是咸了少许. 但重点: 汉堡好干, 好硬, 唔juicy, 无汁. 超dry. 唔好食. 最后任点汽水止咸, 但服务好慢, 等杯汽水都要好耐. 耐不是问题, 问题是要限时用餐 又慢, 但限时, 想点呀?!最后咸到食唔落, 唯有打包碟意粉回家, 用水冲下它, 第二天lunch 叮返热再食.装修尚算不错,但四周围环境好嘈, 又多小朋友, 觉得超嘈.
点了沙律, 白汁鸡丝意粉 及汉堡. 黑糖面包送的, 味道中规中矩. 等了一回沙律上场, 一食发现, 出事, 好咸. 菜不算新鲜, 面包粒好干, 感觉不良好. 之后意粉上场, 再食发现都是同样意见, 好咸, 好浓味, OH Noooooooo 又系好咸, 点食?! 最后到汉堡饱, 份量大就够大, 薯条都不错, 只是咸了少许. 但重点: 汉堡好干, 好硬, 唔juicy, 无汁. 超dry. 唔好食. 最后任点汽水止咸, 但服务好慢, 等杯汽水都要好耐. 耐不是问题, 问题是要限时用餐 又慢, 但限时, 想点呀?!
装修尚算不错,但四周围环境好嘈, 又多小朋友, 觉得超嘈.