2024-06-06
去北角上堂前想食d 野,即刻去觅食,揾到间环境唔错既cafe, 仲有我最爱既All Day Breakfast, 就入去试试,重点系可以hea 一阵,未够钟上堂🤩1. Gee Gee Gat Gat 💰$68个名好特别既咖啡,我见好多人都叫,卖相不错,follow 点1杯试下。酸酸may may, 呢杯咖啡系用山楂+洛神花调制,另外配咗1枝玉桂棒,我用黎搅杯咖啡,成杯咖啡味道升华咗😍2. Dozy Chocolate 💰$45岩晒唔饮咖啡既朋友,朱古力味够浓👍🏻3. 十几分钟炸番薯条 💰$78即炸完出黎热辣辣,好好食,甜香番薯配特制香草柠檬酱好fresh, 同行小妹妹就钟意另一只蒜蓉酱,每人一款,最终系dim 晒d 酱😂remark: 要趁热快d 食先得,因放咗一阵d 番薯条就变淋咗无咁好食4. Brunch ProMax 💰$138话明promax 真系好够份量,足够我地2人 开心 share, 包括有,烟三文鱼,鸡胸(有2件架),大啡菇,多士,法兰克福肠,炒蛋(够滑👍🏻),牛油果,少量沙律菜总结,环境舒适,岩晒同朋友去倾计or 拍拖chill 下,下次上堂前再试埋个北角限定既全素
1. Gee Gee Gat Gat 💰$68
2. Dozy Chocolate 💰$45
岩晒唔饮咖啡既朋友,朱古力味够浓👍🏻
3. 十几分钟炸番薯条 💰$78
4. Brunch ProMax 💰$138
总结,环境舒适,岩晒同朋友去倾计or 拍拖chill 下,下次上堂前再试埋个北角限定既全素意粉😁😆
GeeGee GatGat
Dozy Chocolate