2021-05-08 93 浏览
▸ 日本一口和牛粒▸ 白酒煮蚬▸ 唐扬手羽鸡翼▸ 烤焗海鲜拼盘▸ 法式蒜蓉包▸ Cocktail Freeflow“Cocktail Freeflow” 有成五十几款可以拣,有gin, vodka, rum, tequila等嘅酒底,再沟出唔同嘅cocktails,岩晒我呢啲乜都想试嘅人😊 试左几款比较signature嘅,特别喜欢Tai Tai Yat呢杯,有Thai Basil 同mint哪清香,又有melon嘅香甜味,再加埋vodka,饮完成个人醒晒☺️ “白酒煮蚬” 很不错,份量都几多,蚬肉几鲜甜,白酒味有但唔会好浓盖过蚬肉嘅鲜味☺️ “法式蒜蓉包” 面头系满满嘅蒜粒,但又唔会过咸,面包外脆内软,很好吃😋 “烤焗海鲜拼盘” 好丰富,有芝士焗原只龙虾,巴马臣芝士焗扇贝,蒜蓉翡翠螺,芝士黑松露焗大蘑菇,牛油蒜蓉焗虎虾😊 龙虾🦞肉质都几弹牙,芝士唔会好咸,扇贝乜不错,几厚肉,加埋芝士几香,大蘑菇好juicy,加埋面头满满嘅芝士同埋黑松露,不错😊
▸ 日本一口和牛粒
▸ 白酒煮蚬
▸ 唐扬手羽鸡翼
▸ 烤焗海鲜拼盘
▸ 法式蒜蓉包
▸ Cocktail Freeflow